Απόφαση Λαϊκής Συνέλευσης Καισαρειάς για την σύνδεση με αστική γραμμή των οικισμών Καισαρειάς και Κήπου



kaisaria_kozanis3453Οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Καισαρειάς του Ενιαίου Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησαν γενική λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καισαρειάς, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2012, ύστερα από την αριθμ. 2/2012 απόφαση του τοπικού συμβουλίου, για να αποφασίσουν σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν, ενόψει της εκδίκασης την Παρασκευή 27-01-2012, της προσφυγής των ΚΤΕΛ Κοζάνης, κατά της απόφασης του Νομάρχη Κοζάνης με την οποία καθιερώθηκε η σύνδεση με αστικής γραμμή των οικισμών Καισαρειάς-Κήπου.

Αφού προηγήθηκε αναλυτική ενημέρωση των κατοίκων από τον πρόεδρο κ. Καρανάνο Γεώργιο, οι κάτοικοι εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους και διαμαρτύρονται προς το ΚΤΕΛ.

Στο τέλος επικράτησε η άποψη ότι θα πρέπει να αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης, την κρίση της οποίας και εμπιστεύονται και σε πρώτη φάση προχώρησαν στην συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.