Ανακοίνωση της Θύρας 7 Κοζάνης για την έφοδο της Αστυνομίας στον σύνδεσμο του Ολυμπιακού!



kozani_olimpiakos_logo45645_logoΌπως θα διαβασατε ολοι σας από διαφορα ιστολογια στο ιντερνετ την Κυριακη την μερα που ειχαμε κοπη πιτας εγινε εφοδος από τους μπατσους στον συνδεσμο με αποτελεσμα να προσαγαγουν 22 ατομα, να οδηγηθουν στο Αστυνομικο Τμημα Κοζανης και την επομενη μερα να εχουν ολοι τους δικαστηριο.Ενας απλος νοημον ανθρωπος θα σκεφτονταν ότι για να φτασουν σε τετοιο σημειο τα τσιρακια της αντικειμενικης(!!!) δικαιοσυνης γνωστα και ως (Γ)ΕΛ.ΑΣ θα πρεπει να εγινε κατι πολύ ακραιο.Και όμως κανετε λαθος.Η εκρηξη που εκανε μια κροτιδα ητανε η αφορμη να κανουν εφοδο στον συνδεσμο και να προσαγαγουν τον κοσμο με τις κατηγοριες

-Κατοχη Ροπαλων
-Κατοχη 25 κροτιδων
-Κατοχη ενός πτυσσομενου γκλοπ.

Από ποτε τα διαφημιστικα ροπαλακια που πωλουνται στα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ θεωρουνται ως ροπαλα και χρεωνονται για Οπλοκατοχη?

Από ποτε τα βεγγαλικα ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ που πωλουνται ΝΟΜΙΜΑ από μαγαζια στην ΚΟΖΑΝΗ που τα χρησιμοποιουν και απλοι ανθρωποι τις αποκριες χρεωνονται ως 25 κροττιδες?

Το μονο πραγμα που ητανε παρανομο ητανε το πτυσσομενο αλλα δεν νομιζω ότι είναι λογος αυτος για να τραβιουνται 22 ατομα στο τμημα για τοσες ωρες και δικαστηριο την επομενη μερα. Η Δικαιοσυνη εχουμε καταλαβει ότι δεν είναι τυφλη ,είναι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ.

Υ.Γ(1)
Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιοκαφροι ξεχασατε να γραψετε ότι στον συνδεσμο υπηρχε :
-Μια μπαζουκας
-Ένα καλασνικοφ
-Πεντε χειροβομβιδες
-Ένα αρμα μαχης

Υ.Γ(2)
ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΘΥΡΑ 7 ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.