Κοζάνη: Πτώση τζίρου 65% σε μια διετία!



Την κλήρωση των επιταγών των 500 ευρώ που θα μοιραστούν στους τυχερών που αγόρασαν από τη λαχειοφόρο των εορτών, πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, ο πρόεδρος του Δημήτρης Αθανασιάδης και ο αντιπρόεδρος Σάκης Δραγατσίκας.

Ο κ. Αθανασιάδης, παράλληλα, μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ, σε σύντομες δηλώσεις του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά, λέγοντας μάλιστα ότι η πτώση του τζίρου την τελευταία διετία στα καταστήματα της Κοζάνης έχει φτάσει στο 65%! Η αγορά βρίσκεται σε οριακό σημείο, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, λίγες ημέρες μάλιστα πριν την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων (στις 14  Ιανουαρίου), οι οποίες και θα είναι οι μεγαλύτερες από κάθε άλλη χρονιά!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε πως, όντως, υπάρχουν δεκαήμερα προσφορών και πριν τις εκπτώσεις, και σε καταστήματα της Κοζάνης, καλώντας, παράλληλα, τους καταναλωτές να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στην τοπική αγορά, ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 500,00 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

Νο 15269 , 9928 , 14001 , 11191 , 13417 , 7321

Πρωινός Λόγος


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.