Μας τελειώνει ο Πάγκαλος…



Μας τελειώνει ο Πάγκαλος...

Και τώρα, τι θα απογίνουμε χωρίς Πάγκαλο; Ποιος θα αναλάβει το ρόλο του σάκου του μποξ του πολιτικού συστήματος; Ο πληθωρικός Θόδωρος πάντως δεν θα είναι πια στη βουλή μετά τις επόμενες εκλογές, στις οποίες έχει αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος.

Ο 73χρονος Πάγκαλος κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει και άλλωστε δύσκολα θα έβγαινε ξανά σε μια εκλογική αναμέτρηση στην οποία το ΠΑΣΟΚ οδεύει σε πανωλεθρία. Στις τελευταίες εκλογές έπεσε για πρώτη φορά στην τρίτη θέση, πίσω από την Εύη Χριστοφιλοπούλου και το Βασίλη Οικονόμου. Σύμφωνα με όλα τα προγνωστικά, το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγάλει πάνω από δύο βουλευτές στο υπόλοιπο, κάτι που σημαίνει, πως ούτε ο Παγκαλος, ούτε ο φίλος του Ντίνος Βρεττός θα είναι μέσα. Άσε που στο υπόλοιπο θα γίνει σφαγή των πρωτοκλασσάτων του παπανδρεϊσμού αφού θέλει να κατέβει εκεί ο Μόσιαλος και το σκέφτονταν ως πρόσφατα ο Γερουλάνος και ο Παπακωνσταντίνου.

Αυτό που γνώριζαν εδώ και καιρό οι οικείοι του Πάγκαλου το μαθαίνουν τώρα και οι πολιτικοί του φίλοι και αντίπαλοι, αφού το εξομολογείται ανοικτά ο ίδιος. Το είπε στην Άννα Διαμαντοπούλου σε συνάντηση που είχαν οι δυό τους πρόσφατα. Με την τρόικα του ΠΑΣΟΚ άλλωστε έχει ιδιαίτερα καλή σχέση.

Με τον Πάγκαλο να αποχωρεί από την ενεργό δράση, στο Υπόλοιπο χηρεύει μια πολιτική κληρονομιά. Για το τι θα απογίνει αυτή οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι θεωρούν ότι θα διεκδικήσει την έδρα η σύζυγος του Χριστίνα Χριστοφάκη, η οποία ωστόσο μετά την πανωλεθρία στις δημοτικές εκλογές έχει δικαιολογημένα δεύτερες σκέψεις…

Θέμης Δαγκλής

newpost


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.