O γιατρός που μήνυσε 173 βουλευτές!O γιατρός που μήνυσε 173 βουλευτές!

Μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντίον 173 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ., που υπερψήφισαν το Μνημόνιο, κατέθεσε ο γιατρός (γενικός χειρουργός – ογκολόγος) Δημήτρης Αντωνίου από τη Χαλκίδα.

Μετά τις κυρίες Γεριτσίδου, που κατήγγειλαν για τον ίδιο λόγο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, το newsbomb φέρνει στο «φως» μία ακόμη περίπτωση θαρραλέου πολίτη, που τα βάζει με το πολιτικό σύστημα και ειδικότερα με τους εκπροσώπους του, που με τα λάθη, τις παραλείψεις και τις αποφάσεις τους οδήγησαν στη φτώχεια και τη δυστυχία τον ελληνικό λαό.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο κ.Αντωνίου εναντίον 173 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.ΟΣ, περιγράφει όλο το ιστορικό των πολιτικών γεγονότων, που αποδεικνύει, ότι η εφαρμοσμένη πολιτική στην Ελλάδα καθορίζεται αποκλειστικά από την Τρόικα.

«Οι όροι της Δανειακής Σύμβασης και του Μνημονίου συνιστούν εκχώρηση της Νομοθετικής Εξουσίας της Ελλάδος σε ξένες δυνάμεις δια της παραβίασης των άρθρων 1 και 28 παρ.2 του Συντάγματος εφόσον παραχωρούν (όχι απλά αρμοδιότητες) αλλά ΕΞΟΥΣΙΕΣ στην Τρόικα, οι οποίες επιβάλλονται – με την συνέργεια της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Βουλής – αναγκαστικά στην εκουσίως υποταγμένη Ελληνική Βουλή, βιάζοντας έτσι την Κυρίαρχη Λαϊκή Βούληση και το άρθρο 134 ΠΚ», σημειώνει μεταξύ άλλων ο γιατρός στη μήνυσή του.

Μάλιστα, σε αυτήν συμπεριλαμβάνει και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αφού, όπως δηλώνει στο newsbomb ο κ.Αντωνίου, «όφειλαν να κάνουν ό,τι μπορούν, για να αποτρέψουν την προδοτική πολιτική, όπως να παραιτηθούν από τη βουλευτική τους ιδιότητα, ώστε την επόμενη ώρα να πέσει η κυβέρνηση».

Η μήνυση του γιατρού για εσχάτη προδοσία κατά βουλευτών ανακοινώθηκε στη Βουλή στις 24 Νοεμβρίου 2011. Κράτησε μόλις 30 δευτερόλεπτα, σαν να επρόκειτο να συζητηθεί μία κλήση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και όχι ένα μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα!

Το «Δόγμα Calvo» και η διαγραφή του χρέους

 Ο κ.Δημήτρης Αντωνίου υποστηρίζει, ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να διαγράψει το χρέος της προς τρίτους εξαιτίας της δυσχερούς κατάστασης στην οποία την έχουν οδηγήσει, στηριζόμενη στο «Δόγμα Calvo».

Σύμφωνα με αυτό, «όταν μια ξένη επένδυση (βιομηχανική ή δανειακή-κεφαλαιακή με την μορφή δανείων και ομολόγων), διακρατική (με την μορφή διεθνών συνθηκών), η μεταξύ κράτους και ιδιωτών επενδυτών (με την μορφή συμβολαίων), δημιουργήσει, στην χώρα λειτουργίας της, συνθήκες άνισης και αήθους οικονομικής εκμετάλλευσης του ντόπιου πληθυσμού υπέρ της, ή του κράτους καταγωγής της – οδηγώντας αναγκαστικά και στην συνακόλουθη απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας λειτουργίας της υπέρ του κράτους καταγωγής της, ή υπέρ της επένδυσης της ίδιας! – τότε το κράτος λειτουργίας της έχει το νόμιμο δικαίωμα να άρει την ανισότητα αυτή με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένης και της εθνικοποιήσεώς της «επένδυσης» για λόγους «Εθνικού Συμφέροντος» (public utility), με την καταβολή (nationalization) ή όχι (expropriation) αποζημίωσης στον ιδιοκτήτη της επένδυσης».

Επομένως, η Ελλάδα θα μπορούσε να σβήσει μονοκονδυλιά το χρέος της προς τους διεθνείς τοκογλύφους, αφού η αδυναμία της να το αποπληρώσει οφείλεται εν πολλοίς στην τραγική κατάσταση στην οποία την έχουν φέρει με το Μνημόνιο.

Η Εσχάτη Προδοσία δεν παραγράφεται!

Σύμφωνα με τον κ.Αντωνίου, η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος και οι 173 βουλευτές αργά ή γρήγορα θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Όπως υποστηρίζει, «για να ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον υπουργών και βουλευτών, απαιτείται άδεια από την Βουλή (άρθρα 61-62 και 86 Συντ., ν.3126/2003).

Εάν η άδεια δεν δοθεί (η υπόθεση ΔΕΝ μπαίνει στο αρχείο, όπως λανθασμένα πιστεύεται), αλλά το δικαίωμα της παροχής άδειας για την ποινική δίωξη μεταβιβάζεται στην επόμενη (ες) Βουλή (ες), αρκεί βέβαια να μην έχει, εν τω μεταξύ, παραγραφεί το έγκλημα. Αυτός είναι ο λόγος που όλες (σχεδόν) οι υποθέσεις κατά πολιτικών έχουν αρχειοθετηθεί…λόγω παραγραφής.

Και τούτο διότι –ιδιαίτερα για τους υπουργούς- ο χρόνος παραγραφής είναι μόνο 5 χρόνια από την διάπραξη του εγκλήματος. Καμία υπόθεση δεν αρχειοθετείται και τελεσίδικα επειδή διαδικαστικά δεν εδόθη άδεια για δίωξη από την Βουλή. Οι υποθέσεις αρχειοθετούνται τελεσίδικα, μόνο λόγω παραγραφής, ή έκδοσης αμετάκλητης απόφασης του δικαστηρίου (κι όχι, επαναλαμβάνω, επειδή η Βουλή δεν χορηγεί άδεια δίωξης)».

Όμως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, το οποίο είναι απαράγραπτο, σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος. «Συνεπώς», συμπληρώνει ο κ.Αντωνίου, «το δικαίωμα δίωξης και δίκης των νυν προδοτών μεταφέρεται στις επόμενες Βουλές (οι οποίες θα αποτελούνται από «εμάς») εσαεί!, σύμφωνα πάντα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Οι επόμενες Βουλές μπορούν επίσης α) να καταργήσουν το επαίσχυντο άρθρο 86 Συντ.

και β) (το σπουδαιότερο), να ψηφίσουν ειδική Συντακτική Πράξη (Ψήφισμα) με το οποίο να παραπέμπουν τους Προδότες σε δίκη για Εσχάτη Προδοσία, όπως έγινε με την αρ.1/15-11-1944 Συντακτική Πράξη της Κυβέρνησης Νικ. Πλαστήρα, με την οποία δικάστηκαν όλοι οι Δωσίλογοι Συνεργάτες των Γερμανών Κατακτητών. Η τύχη των προδοτών είναι στο χέρια τα δικά μας πλέον, του ΛΑΟΥ!

Εμείς είμαστε οι δικαστές των. Η Εσχάτη Προδοσία, είναι Πολιτικό Έγκλημα (σύμφωνα και με την πάγια ελληνική και διεθνή νομολογία), συνεπώς αρμόδια για την εκδίκασή της είναι τα Τακτικά Ορκωτά Κακουργιοδικεία (άρθρο 97 Συντ.). Κι εκεί θα διαβιβαστεί τελικά, λόγω αρμοδιότητας, η μήνυσή μου αυτή από την επόμενη, πραγματικά Ελληνική Βουλή, εντελώς καθαρή κι απαλλαγμένη από τους σημερινούς προδότες».

Άσχετα με το αποτέλεσμα της μήνυσης του κ.Αντωνίου, όσοι οδήγησαν τον ελληνικό λαό στη σημερινή κατάσταση, της φτώχειας, της δυστυχίας και της εξαθλίωσης, θα πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν αυστηρά και παραδειγματικά.

newsbomb

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.