Όλα τα νεότερα για την υπόθεση της δολοφονίας στην Καστοριά



Προφυλακιστέος ο δολοφόνος.Ήδη βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών

Δεν πήρε προθεσμία, αφού η διαδικασία προχώρησε κανονικά και απλά ζήτησε να εξετασθεί από ψυχίατρο.
Στις 08:00 το πρωί ξεκίνησε το κλιμάκιο των ανδρών της αστυνομίας που μετέφεραν τον δολοφόνο σε ψυχίατρο της Κοζάνης και από κει στις φυλακές Γρεβενών.
Μας είπαν ότι οι φυλακές αυτές έχουν το
εξής χαρακτηριστικό:Εκεί βρίσκονται πολλοί βαρυποινίτες που δεν έχουν ίχνος επιεικούς αντιμετώπισης από το σύστημα.¨Στον Κορυδαλλό πχ μας έλεγε κάποιος πηγαίνουν όσοι έχουν μέσον.Στα Γρεβενά οι άλλοι…Δεν θα τη βγάλει καθαρή…¨
«ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ, ΤΗ ΒΑΣΑΝΙΖΕ…»

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Ανδριάνα βασανίστηκε άγρια πριν αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του αδίστακτου 35χρονου.

«Η κοπέλα έφερε περισσότερα από εβδομήντα οκτώ χτυπήματα από κατσαβίδι και μαχαίρι σε όλο της το σώμα. Είχε περίπου τριάντα πέντε χτυπήματα στον λαιμό και τον
θώρακα και δεκάδες άλλα στο υπόλοιπο σώμα της. Από αυτά τα περισσότερα είναι αμυντικά, ενώ κάποια άλλα, όπως στην πλάτη και στα πόδια, τα οποία είναι επιφανειακά, δείχνουν ότι ο δολοφόνος την τιμωρούσε, τη βασάνιζε» τόνισε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος και πρόσθεσε: «Η 21χρονη πραγματικά σφαγιάστηκε. Το συγκεκριμένο έγκλημα δεν έχει προηγούμενο».

Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται πλήρως οι πληροφορίες στις αρχικές αναρτήσεις του blog που μιλούσαν για δεκάδες χτυπήματα στο κορμί της άτυχης Ανδριάνας με μαχαίρι και κατσαβίδι.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο ιατροδικαστής, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο 35χρονος ήρθε σε ερωτική συνεύρεση με την κοπέλα πριν τη σκοτώσει ή μετά τον θάνατό της. Την απάντηση θα τη δώσουν τις επόμενες ημέρες οι εργαστηριακές αναλύσεις …

oladeka.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.