«Ουστ αρχικοπρίτη!» Αφίσα – απάντηση της ΠΑΣΚΕ στον ΠάγκαλοΜόνο με κολακευτικό τρόπο δεν αναφέρονται στο πρόσωπο του Θ. Πάγκαλου τα μέλη της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων ΟΤΑ, στην εν λόγω αφίσα.Το αντίθετο…

Απεικονίζοντάς τον σε προσωπικές στιγμές του στη θάλασσα,  η ΠΑΣΚΕ – ΟΤΑ, απαντά στα “κοσμητικά επίθετα” που χρησιμοποίησε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Κανάλι “France 5” και στην εκπομπή “Le monde en marche” στις 23 Οκτωβρίου, όπου μίλησε με ειρωνικό τρόπο για τους Αγανακτισμένους.

“Θα εκφραστώ ελεύθερα, όσο ελεύθερα εκφραζόταν ο στρατηγός de Gol. Αυτοί είναι κομμουνιστές, φασίστες, είναι μα…ες”, είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας του λοιπόν,  τον αποκαλούν “αρχικοπρίτη” και “αποτυχημένο κομμουνιστή”, ενώ μεταξύ άλλων, του καταλογίζουν πως τόσο ο ίδιος όσο και τα λοιπά μέλη των ελληνικών κυβερνήσεων, έχουν καταστρέψει τη ζωή των πολιτών.

Δείτε την αφίσα…

 

 

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.