Το restart που έγινε… delete! Απολαυστικό βίντεο!



Είναι ελεινοί οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.. Για να σώσουν το τομάρι τους οργανώνουν εκδηλώσεις βαφτίζοντας τες restart(επανεκκίνηση).. Οι πολίτες όμως δεν χαμπαριάζουν απο αυτά και τους αποδοκιμάζουν ανοιχτά.. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των βουλευτών Μεσσηνία Οδυσσέα Βουδούρη, του βουλευτή Ηρακλείου Φραγκίσκο Παρασύρη και του βουλευτή Ιωαννίνων Θανάση Οικονόμου. Οι βουλευτές εφτιαξαν την πρωτοβουλία re-start με σκοπό την υποτιθέμενη ανάταξη του Πα.Σο.Κ. και του πολιτικού συστήματος. Αναστάτωσε προκλήθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε, ο βουλευτής καθώς τα αίματα άναψαν και λίγο έλλειψε να πιαστούν ακόμα και στα χέρια, πολίτες που εισέβαλαν στην αίθουσα γινόταν η εκδήλωση, με πολίτες που βρίσκονταν εκεί για να την παρακολουθήσουν.

Όταν ξεκίνησε η εκδήλωση, οι παρευρισκόμενοι αποδοκίμασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την στάση που έχουν κρατήσει μέχρι σήμερα όσον αφορά το μνημόνιο.

Η απάντηση ήρθε από το ακροατήριο και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα όργανα. Πάντως με την παρουσία των ψυχραιμότερων και αφού αντηλλάγησαν πολλά «γαλλικά», οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες αποχώρησαν και η πολιτική εκδήλωση συνεχίστηκε.

trelokouneli

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.