«Δεν θέλαμε να θάψουμε τον Κωστή στο μέρος που βρίσκεται ο δολοφόνος του! »



polizos_976986986Σε μια δήλωση που προκάλεσε πολλές συζητήσεις,προχώρησε χθες στον siera fm ο πατριός του Κωστή, με αφορμή την επιλογή του τόπου ταφής του άτυχου νεαρού.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξαν να θάψουν τον Κωστή στην Ελευσίνα ,(στο Ιερό Ναό του Αγίου Κωσταντίνου στις 12 σήμερα Πέμπτη), αφού είναι πολύ δύσκολο στους φίλους του και τους κατοίκους της Σιάτιστας να παρευρεθούν για το στερνό αντίο,ο Χρήστος Ντιος είπε:

«Θέλαμε να γίνει η κηδεία Σάββατο για να έρθει όποιος το επιθυμούσε, αλλά υπήρξαν αρκετές δυσκολίες. Η κηδεία γίνεται στην Ελευσίνα, γιατί δεν θέλαμε να θάψουμε τον Κωστή στο μέρος όπου βρίσκεται ο δολοφόνος του». Όταν ρωτήσαμε τι εννοεί μας είπε πως όλα τα στοιχεία δείχνουν πως αυτός που δολοφόνησε τον Κωστή είναι από την περιοχή, και πως αυτό πιστεύουν πλέον όλοι.

«Είστε οι μόνοι που μας σεβαστήκατε» είπε ο πατριός του Κωστή, «οι υπόλοιποι θα πάρουν τις απαντήσεις τους» αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Την ίδια ώρα Τρισάγιο στη μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου θα τελεστεί  στη Σιάτιστα και στον Ιερό Ναό των 12 Αποστόλων, από συγγενείς, φίλους και απλούς πολίτες της περιοχή.

sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.