Το χαράτσι και η ΔΕΗ στο Facebook (pics)To χαράτσι της ΔΕΗ, εκτός από τους… καλλιτέχνες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητα τα social media…

Έτσι, εκτός από τα χιλιάδες status που εκφράζουν την αντίθεση μεγάλης μερίδας Ελλήνων στα νέα μέτρα και στο δυσβάσταχτο για πολλούς χαράτσι ακίνητης κατοικίας, αρκετά group και σελίδες έχουν δημιουργηθεί στο γνωστό social network ενώνοντας τις φώνες όσων ζητούν κατάργηση των σκληρών αυτών οικονομικών μέτρων.

Κάνοντας λοιπόν μια γρήγορη έρευνα στο Facebook εντοπίσαμε 8 συνολικά σελίδες γύρω από το χαράτσι της ΔΕΗ. Με αρκετές χιλιάδες χρήστες να έχουν κάνουν like και να έχουν ‘ανεβάσει’ σχόλια στις σελίδες αυτές μπορεί κανείς να πάρει μια ιδέα για το τι συζητιέται στο Facebook.

Ενδεικτικά τα ονόματα κάποιων γκρουπ: ”Δεν πληρώνω χαράτσι για το σπίτι μου” (με φωτογραφία του Ε. Βενιζέλου και τη λεζάντα ”Θέλω το σπίτι σου”), η ”ΔΕΗ σας εύχεται καλές διακοπές (ρεύματος)” και ”Δεν πληρώνω άλλο χαράτσι”…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.