Σκοπιανοί: «Αν ξανασηκώσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού πανό για τη Μακεδονία, εμείς θα σηκώσουμε δεκαπλάσιο» !



Πριν από λίγο, τηλεφώνησα στον φίλο μου τον Ζόραν, υπάλληλο του “ΟΤΕ” από τα Σκόπια, ο οποίος είναι οπαδός της Βαρντάρ. (η Βαρντάρ Σκοπίων έχει 2 συνδέσμους, τους…Κομίτι και τους Τιτάνι. Ελληνικότατα ονόματα !)
-Ήσουνα στο γήπεδο χθές; τον ρωτώ
-Ήμουν, μου λέει και ξέρω, ξέρω, θα μου πείς για το πανό!
-Γιατί ρε συ του λέω κάνετε τέτοιες μ@λακίες και …

σηκώσατε πανό εναντίον μας;

-Μα και σείς το ίδιο κάνατε μου λέει!
-Πότε ρε συ; του λέω σηκώσαμε πανό, εναντίον σας;
– Στο Καραϊσκάκη, μου απαντά, σηκώσατε πανό που έλεγε “Macedonia is Greek”. Αυτό δεν το περιμέναμε ! Μέχρι τώρα έχουμε δεί τέτοια πανό, στις ομάδες της Θεσσαλονίκης κι αυτό το κατανοούμε. Όχι όμως και στον Πειραιά !!!!!!
το πανό που …ενόχλησε τους Σκοπιανούς
Καταλαβαίνετε το σκεπτικό τους; Οι γείτονές μας παρεξηγούνται όταν μιλούν για ελληνική Μακεδονία, οι υπόλοιποι Έλληνες ! Θεωρούν ισοδύναμο το “Η Μακεδονία είναι ελληνική” με το “Ελλάδα, καλή χρεοκοπία”. Θωρούν ότι, όταν κάποιος Αθηναίος, Πειραιώτης κλπ, λέει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική, προκαλεί !
Έκλεισα λέγοντάς του, ότι αν πιάσει η ευχή τους, οι μισοί συμπατριώτες του θα μείνουν άνεργοι, αφού η οικονομία της FYROM στηρίζεται στις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εκεί, που δίνουν δουλειά σε πάνω από 50.000 Σκοπιανούς !
Έκλεισε λέγοντάς μου, ότι αν ξανατολμήσουν (!!!) οι οπαδοί του Ολυμπιακού να σηκώσουν πανό, που να λέει “Macedonia is Greek”, αυτοί θα σηκώσουν δεκαπλάσιο σε μέγεθος, εναντίον της Ελλάδας !
taxalia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.