Το ArGoodaki της Goody’s έκλεισε τα 10 έτη ζωής!

Το ArGOODaki γιορτάζει 10 χρόνια έμπρακτης προσφοράς, καλύπτοντας φέτος ανάγκες σίτισης 1.000 άπορων παιδιών κάθε μέρα για 1 χρόνο! Αποτελώντας τον πλέον αναγνωρισμένο κοινωνικό θεσμό, το πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s πραγματοποίησε σήμερα την επίσημη ανακοίνωση του φετινού του σκοπού, δίνοντας το παράδειγμα της ένωσης και της ουσιαστικής προσφοράς στα άπορα παιδιά, συνεισφέροντας στην κάλυψη της βασικής τους ανάγκης, της τροφής.
ArGoodaki
Φέτος, το ArGOODaki, ανταποκρινόμενο στη μεγάλη ανάγκη για το πιο σημαντικο αγαθό, την τροφή, ενώνει τις δυνάμεις του με τα μεγαλύτερα ελληνικά brands τροφίμων, για την πραγματοποίηση μιας ακόμη ξεχωριστής εκστρατείας αγάπης, για έναν ιερό σκοπό: την κάλυψη αναγκών σίτισης 1.000 άπορων παιδιών, κάθε μέρα, για 1 ολόκληρο χρόνο.

Τα προϊόντα τροφίμων της VIVARTIA ενώνονται για να παρέχουν τα αναγκαία είδη τροφίμων στα άπορα παιδιά των: «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» και «Οι Φίλοι του Παιδιού», που αποτελούν μέλη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», συμβάλλοντας καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Με τη δυναμική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά, και την υποστήριξη των καταναλωτών, το ArGOODaki θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο έργο που έχει υλοποιήσει ποτέ. Από τις 24 Νοεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται μια ουσιαστική κίνηση αγάπης, καθώς ενισχύεται το έργο του ArGOODaki για τα άπορα παιδιά.
Ο κύριος Θανάσης Παπανικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος Goody’s και Everest, τόνισε ότι το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki, αποτελεί πρότυπο έμπρακτης προσφοράς που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο ανταποκρίνεται στο ραγδαία αυξανόμενο πρόβλημα της φτώχειας και της έλλειψης των βασικών αγαθών, ενισχύοντας τα Ιδρύματα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών που φιλοξενούν.
Στη συνέχεια η κυρία Νίκη Σμυρνή, Διευθύντρια Marketing και Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Goody’s, αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία του κοινωνικού προγράμματος ArGOODaki της Goody’s, που τα τελευταία δέκα χρόνια έχει καταφέρει να αλλάξει τη ζωή χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, έχοντας συγκεντρώσει 3.650.000€ για έργα υποδομής, σε συνεργασία με εννέα επιλεγμένα κοινωφελή Ιδρύματα.
«Όλοι στην Goody’s είμαστε περήφανοι για το έργο του ArGOODaki, που όλοι οι καταναλωτές ξεχωρίζουν για τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητά του. Φέτος, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τα αγαπημένα ελληνικά προϊόντα, της εταιρίας VIVARTIA για να καλύψουμε ανάγκες σίτισης 1.000 άπορων παιδιών για 365 μέρες», δήλωσε η κυρία Σμυρνή που ευχαρίστησε όλους τους καταναλωτές που ξεχωρίζουν και υποστηρίζουν τόσο θερμά το ArGOODaki εδώ και δέκα χρόνια.
Και στη φετινή εκστρατεία πρωταγωνιστεί ο πρεσβευτής και έμπρακτος σύμμαχος του κοινωνικού προγράμματος «ArGOODaki» και βασικός εμπνευστής του φετινού έργου, Σάκης Ρουβάς, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα παιδιά, προτρέποντάς μας να συμμετέχουμε στη φετινή προσπάθεια, γιατί «όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα»!
Τι είναι το ArGOODaki:
Το κοινωνικό πρόγραμμα ArGOODaki της Goody’s, αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό κοινωνικής προσφοράς, ενώνοντας χιλιάδες Έλληνες σε μία εκστρατεία προσφοράς και έμπρακτης αγάπης για τα παιδιά σε ανάγκη. Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι εντυπωσιακά, καθώς λειτουργώντας με συνέπεια και συνέχεια από το 2002, έχει συγκεντρώσει 3.650.000 ευρώ, έχει υλοποιήσει 11 ολοκληρωμένα έργα σε συνεργασία με επιλεγμένα ιδρύματα ενώ έχει υποστηρίξει περισσότερα από 2200 παιδιά σε ανάγκη και τις οικογένειές τους.
Για το αξιοσημείωτο έργο της, η Goody’s κατέχει την 1η θέση σε όλους τους δείκτες αναγνωρισιμότητας στο βαρόμετρο αναγνωρισιμότητας & Συμπεριφοράς ASBI από το 2006 μέχρι και το 2011 Τα τελευταία 10 χρόνια το Goody’s ArGOODaki έχει αφοσιωθεί στον σκοπό του να δώσει ουσιαστική βοήθεια σε χιλιάδες παιδία. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν τα εξής έργα:
• Εξοπλισμός ολοκληρωμένης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (2002)
• Εξοπλισμός του Πολυαισθητηριακού χώρου θεραπείας των Αισθήσεων, στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονλικης (2003)
• Ανέγερση Παιδικού Σταθμού για παιδιά με προβληματικό περιβάλλον, του σωματείου οι «Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο (2003)
• Εξοπλισμός του Κέντρου Ειδικών Ατόμων «Η Χαρά» για τα παιδιά με σοβαρότατα κινητικά και νοητικά προβλήματα (2004)
• Ενίσχυση του Εξοπλισμού της «Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος» με την αγορά ειδικού οχήματος για τα άτομα με κινητικές δυσκολίες. (2004)
• Δημιουργία του κέντρου «Το σπίτι της Μέριμνας» για ψυχολογική στήριξη και φροντίδα σε παιδιά, έφηβους και τις οικογένειες τους, που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή απώλεια (2005)
• Δημιουργία μιας ομάδας Πρόληψης & Δράσης, σε συνεργασία με την Ένωση Σωματείων Ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», για τη διάγνωση, πρόληψη και υποστήριξη παιδιών σε επιλεγμένα ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας (2006)
• Ανακαίνιση 5 βρεφονηπιακών σταθμών του ιδρύματος «Η Παιδική Στέγη» σε Αθήνα και Πειραιά (2007)
• Συμμετοχή στην ανέγερση σπιτιού φιλοξενίας παιδιών με προβληματικό περιβάλλον, στο Μοσχάτο, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» (2008)
• Εξοπλισμός τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας στην Ογκολογική Μονάδα Παιδιών «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» (2009)

• Κατασκευή σχολείου και εξοπλισμός των χώρων που ζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται με καρκίνο και οικογένειές τους, στον πρώτο Ξενώνα του Συλλόγου «Ελπίδα» (2010)

gossip-tv.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.