Εκδήλωση του συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» στην Πτολεμαΐδα – Προτάσεις για την ανάπτυξη της Εορδαίας



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011 η εκδήλωση του συνδυασμού  «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στην Πτολεμαΐδα.Στην κατάμεστη αίθουσα του καφέ splendor, παρουσιάστηκαν οι άξονες ανάπτυξης και οι προτεραιότητες του συνδυασμού, τόσο όσον αφορά ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, όσο και συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη της Εορδαίας.Προλόγισε και παρουσίασε τον υποψήφιο Πρόεδρο κ. Γιώργο Βαβλιάρα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο οποίος τόνισε την παρουσία τεσσάρων μελών του Δ.Σ. του συλλόγου στο ψηφοδέλτιο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Ο κ. Γιώργος Βαβλιάρας ανέπτυξε τα προβλήματα αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις και διεκδικήσεις καταχειροκροτούμενος από το κοινό.
Η συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση αυτή έδειξε για μία ακόμη φορά την βεβαιότητα για την επερχόμενη νίκη του Συνδυασμού στις εκλογές του Ε.Β.Ε. στις 11 & 12 Δεκεμβρίου 2011.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.