Συνάντηση του Συνδυασμού «Όλοι μαζί μπορούμε» με τη Δήμαρχο Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου



Τη Δήμαρχο Βοΐου κ. Παναγιώτα Ορφανίδου επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 ο ανεξάρτητος ενωτικός συνδυασμός «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» των εκλογών του ΕΒΕ Κοζάνης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Βαβλιάρας και ομάδα υποψηφίων ενημέρωσαν τη Δήμαρχο σχετικά με τις εκλογές του ΕΒΕ και ανέλυσαν τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν εκτενέστατα όλα τα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Επιμελητηρίου της περιοχής Βοΐου. Η Δήμαρχος έδωσε έμφαση στον τομέα της γούνας, στον πρωτογενή τομέα, στην παραγωγή και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων καθώς και στον αγροτουρισμό. Τόνισε την ανάγκη για κοινή πορεία και συνεργασία Δήμων και Επιμελητηρίων και δήλωσε τη στήριξή της στο συνδυασμό.

Διατυπώθηκαν προτάσεις και από τις δύο πλευρές και όλοι συμφώνησαν σε μια στενή συνεργασία για επίτευξη κοινών στόχων και σκοπών μετά τις εκλογές.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.