Σιάτιστα: 23χρονος πήγε να κρεμαστεί λόγω…ερωτικής απογοήτευσης -Τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή!



Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, 23χρονος νεαρός, από την πόλη της Σιάτιστας, περί στις 5 το απόγευμα, επιχείρησε να βάλει τέρμα στη ζωή του και να κρεμαστεί μέσα σε στάβλο της οικογένειάς του!

Αιτία φέρεται να ήταν ένας έντονος καβγάς με την κοπέλα του, με τον 23χρονο να την προειδοποιεί πως θα αυτοκτονήσει. Όταν εκείνη, λίγο αργότερα, τον αναζήτησε στο κινητό του τηλέφωνο, εκείνος δεν απάντησε. Η νεαρή κοπέλα, ανήσυχη, πήρε στο τηλέφωνο τον αδερφό του, ο οποίος εκείνη την ώρα έτυχε να ήταν με τον δικό της αδερφό, στον στάβλο με τα άλογα, μέσα στον οποίο επιχειρούσε να αυτοκτονήσει ο 23χρονος!

Οι δυο άντρες μπήκαν μέσα και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόλαβαν τον νεαρό κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα θα είχε χάσει τη ζωή του….ο 23χρονος αμέσως μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου!
kozanimedia

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.