Μετέτρεψε το ακρωτηριασμένο χέρι του σε δελφίνι



Ένα τρομερό ατύχημα δεν του κόστισε ευτυχώς την ζωή, όμως του στέρησε το ένα του χέρι. Ο Heine Braeck δεν μπορούσε να βλέπει πια το ακρωτηριασμένο του άκρο και αποφάσισε να κάνει κάτι με αυτό.

Ο νέος που κατάγεται από το Sarpsborg της Νορβηγίας έπαθε το φρικιαστικό ατύχημα, όταν ήταν ακόμα 13 χρόνων. Ήταν τότε που αποφάσισε να κόψει δρόμο στην κορυφή ενός σταθμευμένου τρένου, το οποίο άρχισε να κινείται.

Κάποια στιγμή έχασε την ισορροπία του και για να γλυτώσει το πέσιμο, πιάστηκε από το καλώδιο που τροφοδοτεί το τρένο με ρεύμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καεί και να χάσει τελικά το χέρι του.

Ο Νορβηγός, που είναι σήμερα 33 χρόνων, διαπίστωσε πως το σχήμα του άκρου έμοιαζε σε μεγάλο βαθμό με το κεφάλι δελφινιού. Έτσι, ανέθεσε σε έναν ειδικό σε τατουάζ από την Βουλγαρία να μετατρέψει το χέρι του σε μία 3D εικόνα του θαλάσσιου ζώου.

Ο Valio Ska χρειάστηκε 3.5 ώρες, για να ολοκληρώσει αυτή την απαιτητική δουλειά, της οποίας τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά.

“Οι φίλοι πιστεύουν ότι είναι καταπληκτικό και εγώ το λατρεύω, γιατί δεν χρειάζεται πια να κοιτάζω σε ένα κουρασμένο ακρωτηριασμένο άκρο”, είπε ο ευτυχής νέος.

news247

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.