Ρεπορτάζ – σοκ του CBS για τη φτώχεια στην Αμερική”Ταϊζοντας τους Νεόπτωχους της Αμερικής”. Αυτός είναι ο τίτλος του συγκλονιστικού ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής CBS Sunday Morning, γύρω από τη σκληρή καθημερινότητα της οικονομικής κρίσης στην Αμερική.

Σε μια άλλοτε πλούσια περιοχή της Αμερικής, πολλές οικογένειες στο Forsyth County πλέον δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα για να φάνε. Και οι άνθρωποι που έκαναν δωρεές και βοηθούσαν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, άνεργοι πλέον, εξαρτώνται από τα δημόσια σισίτια!

Είναι οι ”νεόπτωχοι της Αμερικής”…

Πρόκειται για μία από τις σπάνιες φορές που ένας γνωστός τηλεοπτικός σταθμός και μάλιστα ένα δίκτυο που πρόσκειται στο Ρεπουμπλικανικό, συντηρητικό κόμμα, δείχνει την κατάσταση των φτωχών και των άστεγων στις ΗΠΑ, ένα φαινόμενο που πολλαπλασιάζεται με τρομακτικό ρυθμό.

Σχεδόν 15% των Αμερικανών εξαρτώνται πια από τα δελτία σίτισης, ποσοστό ρεκόρ, ενώ στα σχολεία αρκετά παιδιά τρέφονται δωρεάν…

mediagate

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.