Πρόγραμμα Βιολογικής γεωργίας στην Δυτική Μακεδονίαagrotis19769Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δημοσιεύτηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» Δράση 1.1 «Βιολογική Γεωργία» για διετή παράταση των σε ισχύ συμβάσεων.

Περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι από 29/11/2011 έως 23/12/2011 στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της αιρετής Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία) και στις κατά τόπους ΕΑΣ.

Για πληρέστερη ενημέρωση ολοκληρωμένη προσέγγιση και καλύτερη αξιοποίηση των ευκαιριών του προγράμματος, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να απευθύνονται σε εξειδικευμένους Γεωπόνους – Συμβούλους για να έχουν:
1. Ενημέρωση των σχετικά με οφέλη που μπορεί να αποκτήσουν από το πρόγραμμα της βιολογικής γεωργίας.
2. Επιστημονική ενημέρωση και συμβουλή σχετικά με τον βιολογικό τρόπο καλλιέργειας.
3. Εκπόνηση ολοκληρωμένου πενταετούς σχεδίου διαχείρισης με προσδιορισμό των εισροών, των καλλιεργητικών τεχνικών, των αναμενόμενων προβλημάτων και των προτεινόμενων λύσεων.
4. Παρακολούθηση της εκμετάλλευσης και της εφαρμογής του κανονισμού της βιολογικής γεωργίας και κτηνοτροφίας.
5. Σύνταξη ετήσιων αιτήσεων για τη λήψη της επιδότησης από τον βιοκαλλιεργητή.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Το Δ.Σ. Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Κοζάνης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.