Κίνηση Ενεργών Πολιτών Εορδαίας: Aνάγκασαν την αστυνομία να επέμβει και να συλλάβει άτομο με αναπηρία!Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ απορεί με την στάση ορισμένων «ευαίσθητων» πολιτών που εξαντλώντας τα όρια «ευαισθησίας» τους, ανάγκασαν την αστυνομία να επέμβει και να συλλάβει στις (18-11-2011), άτομο με αναπηρία.
Το άτομο αυτό προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην, προσφέρει υπηρεσία καθαρίζοντας τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στην είσοδο της πόλης, στα φανάρια, αντί να προβαίνει σε άλλες παραβατικές ενέργειες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε είναι με την κατηγορία της επαιτείας. Επειδή το ζήτημα αυτό είναι καθαρά βαθύ κοινωνικό και δεν λύνεται δια της δικαστικής οδού, ΚΑΛΟΥΜΕ τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, τον Δήμο, την Εκκλησία και τους φιλεύσπλαχνους πολίτες να συνεργαστούν και να παράσχουν την μέγιστη βοήθειά τους, στη παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και εργασίας για τον βιοπορισμό του.
neaptolemaida.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.