Συγκλονίζουν τα λόγια μιας Ιταλίδας: Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας!Συγκλονίζουν τα λόγια μιας Ιταλίδας: Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας (vid) Την ώρα που οι Βρετανοί του “Channel 4” βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν τα όποια απωθημένα τους για την Ελλάδα κάνοντάς μας reality, μια συγκινητική κίνηση μιας Ιταλίδας αποδεικνύει ότι δεν είναι και κυρίως δεν σκέφτονται όλοι οι Ευρωπαίοι με τον ίδιο τρόπο.

Η Claudia Bettiol, Μηχανικός Περιβάλλοντος, ξεκίνησε μια πανευρωπαϊκή καμπάνια στην οποία αναφέρει τους λόγους για τους οποίους οι Ευρωπαίοι πρέπει να σώσουν την Ελλάδα!

Στο συγκλονιστικό βίντεο που δημοσιεύει στην διαδικτυακή της έκδοση η ιταλική εφημερίδα “Corriere della sera” η Bettio αναφέρει: «Η Ελλάδα; Ας την αγοράσουμε εμείς! Θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα και μάλιστα φθηνά. Αφού θέλουν να την αγοράσουν, τότε την αγοράζω εγώ σαν πολίτης, σαν πολίτες της Ευρώπης. Οι ρίζες της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα… Ο Παρθενώνας είναι της Αθήνας και η Φινλανδία τον θέλει ενέχυρο… Όμως ο Παρθενώνας μας ανήκει, μας ανήκει σαν Ευρωπαϊκή κοινότητα, σαν Ευρωπαίοι πολίτες. Αυτή είναι η καμπάνια… Γιατί να μην αγοράσουμε εμείς την Ελλάδα; Το χρηματιστηριακό σύστημα, η ευρωζώνη πίνει το αίμα της Ελλάδας. Ας μην αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα ν’ αντιμετωπίζει αυτή την επίθεση με κλάματα και αίμα για δάνεια από την ΕΕ, το ΔΝΤ. Χρειάζονται χρήματα; Ε, λοιπόν, θα τα δώσουμε εμείς οι ευρωπαίοι πολίτες ».

mediagate.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.