Ν. Σφακιανάκης: Δεν είμαι Χριστιανός, ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου!

Ο Νότης Σφακιανάκης σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις που έδωσε, μίλησε στην κάμερα του ”Πρωινό Mou” και την Φαίη Σκορδά για την οικονομική κρίση, το χαράτσι -που αρνείται να πληρώσει- τον Θεό και πολλά άλλα. Σχετικά λοιπόν, με το τελευταίο θέμα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε:

Πιστεύεις εσύ στο Θεό; Τον ξέρεις τον Θεό και πιστεύεις; Δείξε μου να πιστέψω κι εγώ, θέλω.

Αυτός που έχει κυβερνήσει τον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολλές χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια χρόνια, είναι το σκότος. Είναι το κακό. Είναι το εξ’ απο ‘δω. Δεν πιστεύω στο κακό. Πιστεύω όμως ότι υπάρχει σε όλες του τις μορφές. Σε όλα. Έχει υπερυσχήσει το κακό γιατί είναι πολύ ισχυρότερο του καλού. Εγώ δεν λέω πιστεύω. Τι να πιστέψω; Κάτι που δεν γνωρίζω;

Τον εωσφόρο που τον έχετε για το κακό, τον σατανά, αυτόν που φέρνει το φως, τον διώξατε. Ε, το αντίπαλο δέος του εωσφόρου ποιος είναι; Το σκοτάδι. Εσείς συνεχίζετε να πηγαίνετε στην εκκλησία και να πιστεύετε σε κάτι που δεν ξέρετε τι είναι.

Ο Μπους Χριστιανός είναι, τα ξέσκισε όλα, βομβάρδισε έναν πλανήτη ολόκληρο. Δεν είμαι Χριστιανός, ούτε τα παιδιά μου είναι. Επειδή υπήρχε ένας ναός κοντά στον αεροδιάδρομο του Ελληνικού, και μια φίλη μας βάπτιζε το παιδάκι της πήγα σε εκκλησία, αλλά δεν είμαι Χριστιανός.

Είδα έναν ιερέα, έναν άνθρωπο που ήταν άγιος. Και λέω τα παιδιά μου όπως κι εγώ δεν θα είναι Χριστιανοί, όμως επειδή αυτός ο άνθρωπος ήταν άγια φυσιογνωμία, εγώ θα φέρω τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω σε αυτό το μυστήριο, κι αυτός ο άνθρωπος θα τα αγγίξει. Καλό θα τους κάνει.

Και βάπτισα εκεί τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω στη Χριστιανοσύνη… Θέλω να υπάρχει μια ανώτερη δύναμη από οποία να ζητήσω ελεημοσύνη…”

tlife.gr

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.