Σοκ! Πτώση 22χρονου φοιτητή από ταράτσα σε οικοδομή επί της οδού Παύλου Χαρίση στην Κοζάνη!



astinomia_faros_anamenosΠτώση 22χρονου φοιτή από την ταράτσα σε οικοδομή επί της οδού Παύλου Χαρίση 31 στην Κοζάνη. Ο άτυχος φοιτητής (με καταγωγή από τα Γιαννιτσά) για αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής αιτίες έπεσε απο την ταράτσα στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε (πιθανολογείται ότι ανέβηκε να διορθώσει την κεραία). Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr η κατάστασή του κρίνεται πολύ κρίσιμη.

To περιστατικό (συνέβη πριν από λίγο 11:30π.μ.), ενώ ο άτυχος νεαρός έχει μεταφερθεί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της οδού Παύλου Χαρίση από την είδηση της πτώσης 22χρονου φοιτητή (πριν από λίγη ώρα 11:30 π.μ) από την ταράτσα σε οικοδομή της συγκεκριμένης οδού. Όπως δηλώνει ένας από αυτούς στο kozan.gr, ο νεαρός φοιτητής (με καταγωγή από τα Γιαννιτσά) δεν είχε πολύ καιρό που είχε έρθει στη γειτονιά.

kozan.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.