Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο της ημέρας στον νομό Κοζάνης



astinomia_jacket_platiΣύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί ιδιωτικής τηλεόρασης και της τοπικής ραδιοφωνίας

Συνελήφθη χθες (09-11-2011), μεσημεριανές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Πτολεμαΐδας, στο Εμπόριο Κοζάνης, ημεδαπός ηλικίας 59 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί ιδιωτικής τηλεόρασης και της τοπικής ραδιοφωνίας.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του συλληφθέντα, παρουσία δικαστικού εκπροσώπου και με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 985 γραμμ. και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αποξήρανση κάνναβης, βρέθηκε κάνναβη βάρους 67 γραμμ.

Επιπλέον, βρέθηκε πλήρη ηλεκτρονική εγκατάσταση ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, χωρίς ο 59χρονος να κατέχει την απαιτούμενη από το νόμο άδεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης
και εμπορία ανθρώπων

Συνελήφθησαν, χθες (9-11-2011) τις απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 61χρονος αλλοδαπός για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν ενώ επιτηρούσαν 26χρονο ομοεθνή τους που επαιτούσε. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες, από κοινού εδώ και πέντε μήνες, εξανάγκαζαν τον προαναφερόμενο ομοεθνή τους,  με απειλές για τη ζωή του, να επαιτεί και να τους παραδίδει τα χρηματικά ποσά που συγκέντρωνε, σε διαφορές πόλεις της Ελλάδας.  

Επιπλέον, οι ανωτέρω συλληφθέντες είχαν μαζί τους και έναν 14χρονο ομοεθνή τους, τον οποίο εξανάγκαζαν να εκτελεί για λογαριασμό τους δευτερεύουσες εργασίες, όπως τη φύλαξη του αυτοκινήτου τους κλπ.

Στην κατοχή του 23χρόνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,  ένα μαχαίρι με το οποίο απειλούσε τον 26χρονο, καθώς το ποσό των 72 € σε κέρματα.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.