Primary Menu  

Συνελήφθη… ξανά ο Ψωμιάδης!



Συνελήφθη… ξανά σήμερα το μεσημέρι, στα Σκόπια, ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοιώσεις αγώνων ποδοσφαίρου – «στημένα παιχνίδια».

Ο Ψωμιάδης είχε εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είχε αφεθεί προσωρινά ελέυθερος και αμέσως παραβίασε τους όρους περιορισμού εξόδου από την χώρα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε από τις Αρχές Ασφάλειας των Σκοπίων, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που παρασχέθηκαν από τις Ελληνικές Αρχές (Ελληνική Αστυνομία – Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Ο 55χρονος πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι να πίνει τον καφέ του σε μία καφετερία στο κέντρο των Σκοπίων, όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει κόψει το μουστάκι για να μην αναγνωρίζεται και φορούσε ένα καφέ δερμάτινο μπουφάν και τζιν παντελόνι.

prionokordela

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.