Αποκαλύψεις – σοκ του Zuckerberg για Google, Υahoo και Microsoft!

VIDEΟ: Αποκαλύψεις - σοκ του Zuckerberg για Google, Υahoo και Microsoft!

«Δεν κλέβουμε εμείς τα δεδομένα σας, οι Google, Υahoo και Microsoft το κάνουν».

Αυτή είναι η απάντηση του CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, στις εκατοντάδες κατηγορίες που έχουν δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα προβλήματα ασφαλείας που υπάρχουν στο κοινωνικό δίκτυο.

Μιλώντας στον Charlie Rose ο ιδρυτής του Facebook δήλωσε ενήμερος για όσα έχουν ακουστεί και ανέφερε ότι το κοινωνικό του δίκτυο είναι μακράν πολύ πιο ασφαλές με το θέμα των προσωπικών δεδομένων, σε σχέση με άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς που δεν διευκρινίζουν τι στοιχεία των χρηστών συλλέγουν και πως τα χρησιμοποιούν.

“Αν δεις τις εταιρείες, την Google, την Yahoo ή τη Microsoft έχουν επίσης έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών των χρηστών. Μόνο που αυτοί συλλέγουν τα στοιχεία αυτά πίσω από την πλάτη σου.

«Όταν εσύ σερφάρεις εκείνοι μέσω των cookies συλλέγουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων για το ποιος είσαι, τι κάνεις, τι σου αρέσει κλπ. Μόνο που εσύ δεν το ξέρεις.

Ο Zuckerberg επίσης σημείωσε ότι το Facebook συλλέγει μόνο πληροφορίες που ο χρήστης επιλέγει την ώρα που η Google ή άλλες εταιρείες μυστικά συλλέγουν στοιχεία με… άγνωστο προορισμό!

mediagate

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.