Ετοιμάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Σέρβια



serviakozΟι λεπτομέρειες για την λειτουργία  του Κοινωνικού Παντοπωλείου μία πρωτοβουλία της Μητρόπολης που αφορά την ενίσχυση αδύναμων οικονομικά ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, με τους εκπροσώπους  του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου, τον Αρχιμανδρίτη Αμβρόσιο και τον Πατήρ Νικόλαο.

Αναφερόμενος στην λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Σέρβια ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε ότι «η ίδρυση και λειτουργία του έχει πολλαπλή χρησιμότητα, είναι μία κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας με τη βοήθεια και την συμπαράσταση του δήμου ώστε πολίτες της περιοχής που αντιμετωπίζουν πρόβλημα να διευκολυνθούν σε μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τη χώρα μας. Υπογράμμισε ακόμα ότι ο Δήμος θα  προχωρήσει στην εκτέλεση ορισμένων εργασιών που πρέπει να γίνουν στο χώρο όπου και θα στεγαστεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενώ σε συνεργασία με την Μητρόπολη θα συνδράμει στην αναζήτηση των ατόμων που πρέπει να βοηθηθούν, μέσω του προγράμματος, «Βοήθεια στο Σπίτι».

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.