Nέα εποχή για τον Παναθηναϊκό



alsaount45646643Ολα κύλησαν ομαλά στην συνάντηση της Τετάρτης ανάμεσα στον νομικό εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλο και τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Το περίφημο πλέον Memorandum of Understanding, το οποίο λειτουργεί ουσιαστικά σαν προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπεγράφη και την Παρασκευή (04/11), ξεκινά ο νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν επίσης ένα ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου ο Τζίγκερ παραχωρεί προσωρινά τις μετοχές του στο Σαουδάραβα, ώστε ο εκπρόσωπός του να παραβρεθει ως μέτοχος στη Γ.Σ. της Παρασκευής και να δηλώσει «παρών» στην ΑΜΚ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το Δ.Σ. της ΠΑΕ θα ορίσει την ημερομηνία της νέας Γ.Σ. (πιθανότερες ημερομηνίες 28η ή 29η Νοέμβρη). Ο οικονομικός και νομικός έλεγχος θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 21 του Νοέμβρη και μόλις αυτό συμβεί και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, ο Σουλτάν Αλ Σαούντ θα καταθέσει τα 15 εκ. ευρώ στον λογαριασμό της ΠΑΕ. Στην επόμενη Γ.Σ. θα οριστεί από τον νέο μεγαλομέτοχο το νέο Δ.Σ. και αυτομάτως τα χρήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα προς όφελος του Παναθηναϊκού.

onsports

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.