Οι πολιτικοί στον κόσμο τους!Αν είναι δυνατόν με αυτά που ακούμε από το πρωί.. Όλοι μα όλοι οι πολιτικοί αποδίδουν τα επεισόδια που έγιναν σήμερα σε όλη τη χώρα σε ομάδες αριστερών, στο κίνημα “Δεν πληρώνω”, σε υποκινούμενες ενέργειες που στόχο έχουν να βλάψουν τη δημοκρατία και ένα σωρό άλλες τέτοιες αρλούμπες!!!!
Δεν βλέπουν ότι ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί από την πείνα, από τη φτώχεια, από την εξαθλίωση και τον καταιγισμό των καθημερινών οικονομικών και άλλων άλυτων προβλημάτων που έχει υποστεί.. Πρέπει δηλαδή να είμαστε ντε και καλά υποκινούμενοι για να αντιδράσουμε στο “κούρεμα” των ονείρων μας, των φιλοδοξιών μας και του μέλλοντος μας;
Ξυπνήστε επιτέλους και δείτε την κατάσταση κατάματα. Μας φέρατε προ τετελεσμένων γεγονότων, αλλάξατε τη ζωή μας τόσο ξαφνικά και θέλετε να σας επικροτούμε και να σας τιμούμε για όλα αυτά; Είσαστε άξιοι της μοίρας σας και η κοινωνική έκρηξη είναι προ των πυλών!!
badboy.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.