Έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα σε σατανιστική τελετή!



Συγκλονίζει το δράμα ενός 18χρονου κοριτσιού ελληνικής καταγωγής από το Γιοχάνεσμπουργκ που έζησε το χειρότερο εφιάλτη της, στα χέρια των μέχρι πρότινος αγαπημένων της φίλων.

Ομάδα Νοτιοαφρικανών σατανιστών την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά, στο πλαίσιο ενός αρρωστημένου σατανιστικού τελετουργικού. Η υπόθεση έχει προκαλέσει παγκόσμια φρίκη.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν οι νεαροί φίλοι της 18χρονης πέρασαν από το σπίτι της και της πρότειναν να πάνε βόλτα στο λόφο, κοντά στο κολυμβητήριο.

Η κοπέλα, ίσως από κάποιο δυσάρεστο προαίσθημα, αρχικά αρνήθηκε. Τα αγόρια της παρέας επέμειναν και η 18χρονη δέχθηκε…

Μαζί με ένα άλλο κορίτσι ακολούθησαν την παρέα των φίλων. Οι ώρες πέρασαν, το σκοτάδι έπεσε, εκείνη όμως δεν είχε δώσει σημεία ζωής και τότε η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί. Οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν, όταν ανακάλυψαν με φρίκη, τι είχε συμβεί στο παιδί τους.

Το σατανικό σκηνικό στήθηκε μόλις έκοψαν με μαχαίρι το χέρι της μίας για να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και μετά την πυρπόλησαν.

Η 18χρονη Ελληνίδα νοσηλεύεται σε κώμα και η κατάστασή της θεωρείται πολύ σοβαρή αφού φέρει εγκαύματα στο 75% του σώματός της. Δυο έφηβοι ηλικίας 17 και 19 ετών που μετείχαν στη σατανιστική τελετή παραδόθηκαν στην αστυνομία και αναμένεται να κατηγορηθούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.