Το τρίγωνο του διαβόλου – Devil’s triangle (Video)



Η ιστορία βρίθει μυστηρίων και ανεξήγητων φαινομένων — από εξαφανίσεις στο τρίγωνο των Βερμούδων μέχρι τη χαμένη πόλη της Ατλαντίδας — που τυγχάνουν πλήθος εικασιών και ελάχιστων απαντήσεων.
‘Όμως με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορούν νέα στοιχεία να έρθουν στο φως; Η σειρά «Αναζητώντας μυστήρια» θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει αυτές τις νέες θεωρίες για να δώσει απαντήσεις σε ανεξήγητα μέχρι σήμερα ερωτήματα της ιστορίας.

Το τρίγωνο του διαβόλου – Devil’s triangle

Το τρίγωνο των Βερμούδων, μια περιοχή 500.000 τετραγωνικών μιλίων στον Ατλαντικό, αποτελεί το μεγαλύτερο ανεξήγητο μυστήριο σε όλο τον κόσμο.

Πλοία και αεροπλάνα εξαφανίζονται χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος. Η ομάδα της σειράς «Αναζητώντας μυστήρια» παίρνοντας μαζί της έναν από τους ελάχιστους επιζώντες ενός αεροπορικού συμβάντος στο Τρίγωνο των Βερμούδων προσπαθεί να διαπιστώσει τι μπορεί να αποπροσανατολίζει τους πιλότους. Η εξερευνητική ομάδα κάνει καταδύσεις στα νερά των Βερμούδων σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα συντρίμμια του πρώτου αεροσκάφους που εξαφανίστηκε στην περιοχή.
eglimatikotita.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.