Εντείνονται οι διεργασίες ενόψει των εκλογών στο Επιμελητήριο Κοζάνης



epimelhthrio_kozanis645Η Εκλογική Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, που συνήλθε στις 11 Ιουλίου,  αποφάσισε πως οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κοζάνης, θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28  Νοεμβρίου 2011 και ώρες διεξαγωγής αυτών ορίστηκαν οι ώρες από 08:00 έως 18:00.      

Ηδη άρχισαν οι κινητοποιήσεις για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Ο Συνδυασμός  «Ολοι Μαζί Μπορούμε»
Ο Συνδυασμός  «Ολοι μαζί μπορούμε» με πρωτοβουλία του νυν Προέδρου Χρ. Σάββα συγκεντρώθηκε με αντικείμενο την προετοιμασία του συνδυασμού για τις εκλογές που ακολουθούν.

Οπως ανακοινώθηκε, «ο κ. Χρ. Σάββας ανακοίνωσε την επιθυμία του να μην ηγηθεί του συνδυασμού για προσωπικούς λόγους. Μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών του συνδυασμού (εκλεγμένων και μη), με εκφρασμένη την ανησυχία όλων για τις δυσκολίες που διέρχεται ο επιχειρηματικός κόσμος και την ανάγκη για ενότητα και δράση χωρίς κομματικές αντιπαραθέσεις,  ομόφωνα αποφασίστηκε από τους παρευρισκομένους να τεθεί επικεφαλής του συνδυασμού «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ο κ. Βαβλιάρας Γιώργος μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, στο πρόσωπο του οποίου διαφυλάσσεται η ενότητα, η συνέχεια και η ανεξαρτησία του συνδυασμού μας.

Ο κ. Χρ. Σάββας επιβεβαιώνοντας την αμέριστη στήριξή του στις αρχές και τα πιστεύω του συνδυασμού, δήλωσε  την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον κ. Βαβλιάρα Γιώργο» και καλεί όλο τον επιχειρηματικό κόσμο να αγκαλιάσει και να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Ανακοίνωση  υποψηφιότητας στις  εκλογές του Επιμελητηρίου του Κ. Κυριακίδη
Ανακοινώθηκε επίσης η υποψηφιότητα στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κοζάνης του Κ. Κυριακίδη, ο οποίος ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του τονίζει:
Φίλες και φίλοι Επαγγελματίες,

Βιώνουμε καθημερινά τα αποτελέσματα μιας πρωτόγνωρης κρίσης που μας οδηγεί σε διαρκή ύφεση. Ειδικά στην περιοχή μας  τα πράγματα είναι τραγικά. Η ανεργία καλπάζει, οι συμπολίτες μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και οι εμπορικές δραστηριότητες εκμηδενίζονται.

Σ’ αυτό το τέλος εποχής ο θεσμός που μπορεί και οφείλει να στηρίξει την προσπάθεια των επαγγελματιών για επιβίωση και ένα νέο ξεκίνημα είναι το Εμπορικό-Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Μετουσιώνοντας την αγωνία μας για τις δραματικές εξελίξεις στην οικονομία σε δράση, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.

Θέλουμε κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό που θα δώσει κουράγιο και στήριξη στους επαγγελματίες του Νομού Κοζάνης. Μια νέα αρχή για μια νέα πορεία κρατώντας καθετί χρήσιμο και  ουσιαστικό και αλλάζοντας καθετί φθαρμένο και αντιπαραγωγικό. Θέλουμε και πιστεύουμε σε ένα Επιμελητήριο:

1)ΑΝΟΙΧΤΟ σε όλους τους επαγγελματίες με επαναπροσδιορισμό της σχέσης του με τα μέλη έχοντας ως γνώμονα μια ουσιαστική και αμφίδρομη επικοινωνία.

2)ΣΥΓΧΡΟΝΟ με θέσπιση και λειτουργία ομάδων εργασίας σε βασικούς θεματικούς άξονες

3)ΚΑΘΑΡΟ με απόλυτη διαφάνεια και ενημέρωση των μελών για όλα τα οικονομικά δεδομένα

4)ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ με ενεργό συμμετοχή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς, τους Δήμους και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

5)ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ με θεσμοθέτηση ειδικού οργάνου που θα στέκεται αρωγός σε συναδέλφους που κινδυνεύουν από την κρίση    

6)ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ με την προώθηση προτάσεων και ιδεών αλλά και την λήψη πρωτοβουλιών για ένα νέο επιχειρηματικό περιβάλλον

7)ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟ με συμμετοχή μελών-συνεργατών που εκφράζουν τις επαγγελματικές μας αγωνίες και όχι κομματικές παρατάξεις

Σε αυτή την προσπάθειά μας επέλεξα να ηγηθώ ενός μεγάλου αριθμού συναδέλφων επαγγελματιών με κοινό όραμα και διάθεση για προσφορά, για να σχεδιάσουμε ΣΩΣΤΑ και να υλοποιήσουμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ καινοτόμες ιδέες και δράσεις, δίνοντας ελπίδα και διέξοδο στα αδιέξοδα που ορθώνονται μπροστά μας. ¸χοντας πίστη στις δυνάμεις μας. Δίνοντας νέα πνοή στις επιχειρήσεις μας.

Σας καλώ όλες και όλους σε έναν δυναμικό αλλά συνάμα καλό και έντιμο αγώνα για έναν κοινό στόχο.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.