Εθνική Ελλάδος γεια σου! Πάμε Euro, ξανά…



ethniki_elladas_gkekas_katsouranis_goalΧωρίς να παίξει μεγάλη μπάλα, αλλά καταθέτοντας ψυχή, φιλότιμο και πείσμα, η Εθνική απάντησε στο γήπεδο στις δηλώσεις του Κροάτη προπονητή Μπίλιτς και των παικτών του και με το 2-0, έκοψε το μισό «εισιτήριο» για την τελική φάση του Euro 2012 σε Ουκρανία και Πολωνία!

Οι Σαμαράς και Γκέκας με τα δύο γκολ τους στο 70ο και στο 79ο λεπτό αντίστοιχα έστειλαν στα ουράνια το «Καραϊσκάκη» και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πλέον  ψάχνει έναν πόντο στη Γεωργία για να πάει στο τέταρτο Euro της ιστορίας του!

Κι όλα αυτά ενώ στο ξεκίνημα του ματς σημειώθηκαν μικρής – ευτυχώς – έκτασης επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς της Εθνικής μας και σε αυτούς της Κροατίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα στις δύο κερκίδες βρέθηκαν και μερικές δεκάδες κουκουλοφόροι.

Αφορμή φαίνεται ότι ήταν ένα βεγγαλικό που πέταξαν –μάλλον – οι Έλληνες προς τους Κροάτες οι οποίοι απάντησαν και το επεισόδιο πήρε διαστάσεις. Στη συνέχεια επενέβησαν τα ΜΑΤ και το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο.

Μετά από πέντε λεπτά οι παίκτες επέστρεψαν και το παιχνίδι άρχισε ξανά λίγο πριν τις 10.

Για να βρει τελικώς νικητές τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος…

protothema

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.