Εργατικό Κέντρο Κοζάνης: Καταγγελία για την εταιρία Εγνατία ΑΕ

egnatia_odos_neos_dromos

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης, καταγγέλει την εταιρία “ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.”, γιατί την ώρα που το Προεδρείο επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρίας  να τους ενημερώσει για την 4ωρη στάση εργασίας που συνεχίζεται και σήμερα, η υπεύθυνη της εταιρίας κλειδώθηκε στα γραφεία.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς  ήταν να μη μπορεί το προεδρείο να εισέλθει σε έναν δημόσιο χώρο.

Ο λόγος της επίσκεψής μας, ήταν να ενημερώσουμε για την 4ωρη στάση εργασίας, η οποία φυσικά είχε γνωστοποιηθεί με έγγραφό μας στις 15/09/2011 και να συζητήσουμε τα διαδικαστικά της κινητοποίησης.

Τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, μας γυρίζουν πίσω σε άλλες εποχές και αύριο με τη συνέχιση της 4ωρης στάσης, εμείς δε θα έχουμε καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει.

Εμείς άλλωστε ασκούμε το νόμιμο δικαίωμα μας της 4ωρης στασης εργασίας, διεκδικώντας να πληρωθούν οι μισθοί που παρανόμως η εταιρεία παρακρατεί από τους εργαζόμενους εδώ και έξι μήνες.

Οι εργαζόμενοι με νόμιμο τρόπο, συμμετέχουν στην κινητοποίηση και  δε θέλουν τίποτα άλλο παρά αυτά που τους ανήκουν, τα δεδουλευμένα τους.

Μέχρι τώρα οι εργαζόμενοι έχουν δείξει ιδιαίτερη ανοχή και αντοχή.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.