Ο Βενιζέλος διέψευσε τον εαυτό του – Τι έλεγε για τους λογαριασμους της ΔΕΗ και για τους φόρουςvenizelos_euaggelos9870980hi0iΈτοιμος για πρωθυπουργός είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού τηρεί την απαραίτητη προϋπόθεση, άλλα να λέει και άλλα να κάνει.

Μετά “το λεφτά υπάρχουν” του Γ. Παπανδρέου, έχουμε πλέον και τις δηλώσεις Βενιζέλου σχετικά με το πώς (δεν) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Όταν είχε ανακοινώσει τα προηγούμενα έκτακτα μέτρα σχετικά με τα ακίνητα, είχε σημειώσει ότι μετά την πτώση του ορίου αντικειμενικής αξίας από τα 400.000 στα 200.000 ευρώ, δεν γινόταν άλλη παρέμβαση και κυρίως μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

“Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων με τους μηχανισμούς αυτούς”.

Αυτό είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες ο κ. Βενιζέλος. Την Κυριακή, διαπιστώσαμε ότι έχουμε ακόμα έναν πολιτικό σε νευραλγικό υπουργείο, ο οποίος… υπερασπίζει τα λόγια του με τα έργα του και το αντίστροφο.

news247

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.