Ο Βενιζέλος διέψευσε τον εαυτό του – Τι έλεγε για τους λογαριασμους της ΔΕΗ και για τους φόρους

venizelos_euaggelos9870980hi0iΈτοιμος για πρωθυπουργός είναι ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού τηρεί την απαραίτητη προϋπόθεση, άλλα να λέει και άλλα να κάνει.

Μετά “το λεφτά υπάρχουν” του Γ. Παπανδρέου, έχουμε πλέον και τις δηλώσεις Βενιζέλου σχετικά με το πώς (δεν) θα πρέπει να χρησιμοποιούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Όταν είχε ανακοινώσει τα προηγούμενα έκτακτα μέτρα σχετικά με τα ακίνητα, είχε σημειώσει ότι μετά την πτώση του ορίου αντικειμενικής αξίας από τα 400.000 στα 200.000 ευρώ, δεν γινόταν άλλη παρέμβαση και κυρίως μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος.

“Δεν είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ, ο μοχλός για να εισπράττεις τέλη ή φόρους, διότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό θεμελιώδες και δεν μπορείς να συνδέεις την εκπλήρωση άλλων υποχρεώσεων με τους μηχανισμούς αυτούς”.

Αυτό είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες ο κ. Βενιζέλος. Την Κυριακή, διαπιστώσαμε ότι έχουμε ακόμα έναν πολιτικό σε νευραλγικό υπουργείο, ο οποίος… υπερασπίζει τα λόγια του με τα έργα του και το αντίστροφο.

news247

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.