Πλακώθηκαν μεταξύ τους δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ στη συνδιάσκεψη! VideoΑπουσία του Πρωθυπουργού δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν στα χέρια μέσα στην αίθουσα που διεξαγόταν η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο Παλικής Κεφαλλονιάς Παναγής Βλάχος ανέβηκε στο βήμα και εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς όπως είπε «περίμενε από τον Πρωθυπουργό να… ζητήσει στην ομιλία του μία συγνώμη». Η φράση αυτή «άναψε τα αίματα» και τα μέλη που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του ζήτησαν επιτακτικά να ανακαλέσει ενώ ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχος του είπε να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα και ένα από τα μέλη του κινήματος πήγε να του ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και εκεί άρχισε να χάνεται και έλεγχος. Μάταια ο Βασίλης Έξαρχος ζητούσε από το μικρόφωνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Νωρίτερα υπήρξαν αντεγκλήσεις και βαριές κουβέντες από μικροφώνου μεταξύ των μελών του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν από τον ομιλητή να ανακαλέσει τα όσα είπε για την στάση που ακολουθεί ο Πρωθυπουργός απέναντι στην οικονομική κρίση.

 

 

 

 

real.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.