Λαχταριστοί πατατομεζέδες στην 1η Γιορτή Πατάτας στο Καπνοχώρι!



giorti-patataskapnoxori-8Με κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη παρουσία του κόσμου, και τους πεντανόστιμους πατατομεζέδες που τίμησε δεόντως ο κόσμος, γιορτάστηκε το Σάββατο στο Καπνοχώρι Κοζάνης η 1η γιορτή πατάτας, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καπνοχωρίου ο «Αγ. Γεώργιος»!

Η γιορτή ξεκίνησε από τις 12 το πρωί του Σαββάτου και κορυφώθηκε το βράδυ, αφού μετά τις 8 μ.μ. στο χώρο εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα, κρατώντας ψηλά το κέφι του κόσμου!

Πρωταγωνιστές τις γιορτής δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους πατατομεζέδες που προσφέρονταν απολύτως δωρεάν στον κόσμο να δοκιμάσει: πατάτες φούρνου, πισία με πατάτα, πατάτες τηγανητές και στικ, πατατοσαλάτα και πολλά άλλα εδέσματα που κέρδισαν επάξια τους επαίνους από τον κόσμο προς τις γυναίκες του πολιτιστικού συλλόγου που τα μαγείρεψαν και τα προσέφεραν με ευγένεια στον κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί η αξιέπαινη πρωτοβουλία του συλλόγου να μοιράσει στον κόσμο απολύτως δωρεάν πατάτες για να δοκιμάσει την ποιότητά τους.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε ως αργά το βράδυ!

από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.