Σοκ! Μωρό πνίγηκε στην κολυμπήθρα! Ευθύνεται ο ιερέας



vaftisi_mistirio4353463Ένα μωράκι έξι εβδομάδων βρήκε τραγικό θάνατο τη μέρα της βάφτισης του.

Την ώρα της βάφτισης ο Ιερέας δεν του έκλεισε το στόμα, όπως θα έπρεπε να κάνει και το βούτηξε αρκετές φορές με αποτέλεσμα να πνιγεί…..

Ο Πατέρας Valentin τώρα κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Το περιστατικό συνέβη στην Rascani, μια συνοικία στο βορειοδυτικό τμήμα της Μολδαβίας, της Ανατολικής ευρώπης.

Το βίντεο της βάφτισης δείχνει το μωρό να αναπνέει δύσκολα την ώρα που το έντυναν και είκοσι λεπτά αργότερα άρχισε να αιμορραγεί από τη μύτη και το στόμα. Το μωράκι πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο καθώς το πήγαιναν στο νοσοκομείο. ”Η νεκροψία έδειξε ότι το παιδί μου έφυγε από πνιγμό”, είπε ο πατέρας του άτυχου βρέφους, Dumitru
Gaidau.

”Όλοι είδαμε αυτό που έγινε, ο Ιερέας δεν έβαλε το χέρι του στο πρόσωπο του μωρού για να εμποδίσει νερό όπως θα έπρεπε να κάνει. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι έβαλε το χέρι του στην κοιλιά και στο κεφάλι του και το βούτηξε τρεις φορές μέσα στο νερό. Το μωρό έκλαιγε και μέσα στο νερό. Νόμιζα ότι ήξερε τι έκανε. Όταν πήρα το μωρό στην αγκαλιά μου ήταν πλεον αργά”, είπε η νονά του άτυχου μωρού, Aliona Vacarciuc.

‘Μόλις είδαμε το μωρό να αιμορραγεί τον ρωτήσαμε: Τι έκανες;”. Ο Ιερέας όμως μας είπε ότι ήξερε τι έκανε και ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που βάφτιζε. Μας είπε ότι ήταν έμπειρος και πως γνώριζε τη διαδικασία του μυστηρίου”

Ο γιατρός Sergiu Raileanu που εξέτασε το μικρο βρέφος, επιβεβαίωσε ότι πέθανε από πνιγμό. Η τοπική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για ανθωποκτονία εξ’αμελείας και αν κριθεί ένοχος ο Ιερέας θα αντιμετωπίσει μέχρι και τρία χρόνια φυλάκισης.

to-kounavi.blogspot.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.