Άφησαν τον 10χρονο γιο τους να ζήσει σαν κορίτσι!



Το παιδί ντύνεται με φορέματα πλέον…

Μια απόφαση, την οποία χαρακτηρίζουν δύσκολη πήραν δυο γονείς στο Οχάιο των ΗΠΑ. Η Jennifer και ο John θέλοντας το παιδί τους να ζήσει ευτυχισμένο αποφάσισαν να το αφήσουν να ζήσει σαν κορίτσι, παρόλο που γεννήθηκε αγόρι!

Σύμφωνα με τη μητέρα, από τότε που το αγόρι ήταν 18 μηνών χόρευε, στολιζόταν και προτιμούσε να φορά κοριτσίστικα ρούχα και στολή μπαλαρίνας, παρά αγορίστικα ρούχα. Αυτό αρχικά δεν τους ανησύχησε δεδομένου ότι ήταν ακόμη μικρό, αλλά με τα χρόνια η εμμονή του παιδιού να προσπαθεί να μοιάζει με γυναίκα όλο και γινόταν εντονότερη.

Τελικά, όταν ο μικρός έφτασε στην ηλικία των 10 ετών και μετά από πάμπολλα πειράγματα από τους συμμαθητές, η μητέρα επέτρεψε στο γιο της να του συμπεριφέρονται σαν κορίτσι. «Μαμά, είμαι κορίτσι και δεν αντέχω άλλο», είπε στη μητέρα του το παιδί.

Πλέον ο Jack λέγεται Jackie και ντύνεται μόνο με κοριτσίστικα ρούχα. Ο παππούς του παιδιού δεν συμφωνεί με την απόφαση των γονιών, ενώ και οι ίδιοι έχουν ανησυχίες για το κατά πόσο θα μπορέσει στο μέλλον να βρει δουλειά και να ζήσει φυσιολογικά.

newsbeast


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.