Πραμόριτσα: Έργο εκατομμυρίων με λάθος μελέτη. Χωρίς σταγόνα νερό από το φράγμα η Σιάτιστα!



pramoritsa_fragma34563Ένα έργο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με πολλές υποσχέσεις για να ξεδιψάσει το Βόιο και ειδικά η Σιάτιστα, φαίνεται ότι τελικά σχεδιάστηκε λάθος.

Παρά τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις όλων των πολιτικών παραγόντων, το φράγμα της Πραμόριτσας δεν μπορεί να δώσει ούτε σταγόνα νερού στη Σιάτιστα, λόγω λάθους της εταιρείας που το μελέτησε και το σχεδίασε!!

Η Σιάτιστα εδώ και μερικές εβδομάδες έχει σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας, ενώ όπως δήλωσε στον siera fm ο αντιδήμαρχος Βοίου Παναγιώτης Γαρούφος το φράγμα της Πραμόριτσας δεν μπορεί να υδροδοτήσει την πόλη λόγω λάθος σχεδιασμού, αφού το ίδιο δίκτυο μεταφέρει το νερό στη Γαλατινή και δεν επαρκεί να τροφοδοτήσει τη Σιάτιστα.

Μάλιστα είπε πως ο Δήμος Βοίου δεν πρόκειται να παραλάβει το έργο, αν δεν αλλάξει ο σχεδιασμός ή τα υλικά του δικτύου τα οποία δεν αντέχουν μεγαλύτερη πίεση.

Εναλλακτική λύση είναι το Δαφνερό όπου ξεκίνησαν συζητήσεις για να έρθει από εκεί νερό το οποίο τόσα χρόνια οι κάτοικοι του Δαφνερού (ελάχιστοι τον αριθμό), αρνούνται να το παραχωρήσουν με αποτέλεσμα να χύνεται στο ποτάμι.

sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.