Το όνειρο του Π. Κουκουλόπουλου είναι να προσλαμβάνει – Σκληρή κριτική και ένα πραγματικά απίστευτο σκίτσο της εφημερίδας Κεφάλαιο!



koukoulopoulos_skitsografiaΣκληρή κριτική στον Πάρι Κουκουλόπουλου ασκεί στο σημερινό της φύλλο η εβδομαδιαία οικονομική και πολιτική εφημερίδα Κεφάλαιο. Το kozan.gr εντόπισε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, μέρος του οποίου σας παρουσιάζει ηλεκτρονικά, συνοδευόμενο και από το καλλιτεχνικό δημιούργημα του γελοιογράφου.

«Πριν γίνει υπουργός, ο Παρασκευάς (ή Πάρις) Κουκουλόπουλος υπήρξε δήμαρχος επί εικοσαετία. Και όχι μόνο αυτό. Μετακινούμενος στην κεντρική πολιτική σκηνή, άφησε πίσω του έναν από τους πιο χρεωμένους δήμους της επικράτειας. Οι συνολικές υποχρέωσεις του δήμου Κoζάνης έφτασαν πριν από τον Καλλικράτη σε 32.768.967 ευρώ, όπως μέτρησε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο τελευταίος ανασχηματισμός ήταν η μεγάλη αναβάθμιση για τον κ. Κουκουλόπουλο. Από δεύτερος εργοδότης της Κοζάνης έγινε ο πρώτος εργοδότης της χώρας. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι είναι κατά κάποιο τρόπο στη δούλεψή του, αλλά οι φιλοδοξίες του ανθρώπου δεν τελειώνουν ποτέ. Γι’ αυτό, καταμεσής του Αυγούστου, έριξε τη μεγάλη βόμβα το υπουργείο στο οποίο είναι υφυπουργός προωθεί σχέδιο για πρόσληψη ακόμα 100.000 ατόμων για έργα αυτεπιστασίας των δήμων.

Κανείς δεν αναρωτήθηκε τι στην ευχή θα «επιστατούν» 100.000 νοματαίοι στους δήμους, όταν οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι χρεοκοπημένοι, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, θα απασχοληθούν «στην κατεύθυνση των μικρών αναπτυξιακών έργων, «οικοδομικής» φύσεως τα οποία υποτίθεται ότι δήμοι εκτελούσαν με αυτεπιστασία, αλλά συνήθως ενέθεταν σε εργολάβους.

Χαράς, ευαγγέλια λοιπόν, για τους ρουσφετολόγους δημάρχους, ενώ στα υπουργεία δε θα ξέρουν τι να κάνουν τους χιλιάδες που περισσεύουν από ένα έτσι κι αλλιώς υπερδιογκωμένο δημόσιο».

kozan.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.