Αυτόν θέλει ο Βαλβέρδε!



vieirinha_foto98698Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμένει ο διακαής πόθος του Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος τον ζήτησε ξανά από τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την πρόσφατη επαφή τους! Ιδανικό για τον Ολυμπιακό θεωρεί τον Πορτογάλο ο «Τσινγκούρι».

Την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κάτι που έχει κάνει άλλωστε και κατά το παρελθόν! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Γαύρου», ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει ακόμα τρεις φορές τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, τον οποίο θεωρεί ιδανικό για τα σχέδια του στον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με τριάδα Ριέρα, Μιραλάς, Βιεϊρίνια, η ομάδα θα είναι ασταμάτητη». Από τη διοίκηση όμως έχουν τονίσει πως μια πιθανή μεταγραφή του παίκτη του ΠΑΟΚ μόνο εύκολη δεν είναι για όλους τους γνωστούς λόγους…

Πάντως, μέσα στις προσεχείς ημέρες, ίσως υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αφού στον Ολυμπιακό ίσως πειστούν από την επιμονή του Ισπανού και κάνουν κίνηση για τον Πορτογάλο άσο που σίγουρα θα ανεβάσει ένα ακόμη επίπεδο τον Θρύλο.

24ωρο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.