Εταιρεία πλήρωσε παίκτη ριάλιτι για να ΜΗΝ φορά τα ρούχα της! Video

Η γνωστή μάρκα νεανικών ρούχων Abercrombie & Fitch ενοχλήθηκε από τις στιλιστικές επιλογές του παίκτη του ριάλιτι “Jersey Shore”, Mike “The Situation” Sorrentino όχι γιατί διαφήμιζε περισσότερο κάποια άλλη εταιρεία…αλλά γιατί φορούσε τα δικά τους ρούχα!

“Ανησυχούμε πολύ γιατί η σύνδεση του κ. Sorrentino με την μάρκα μας θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική ζημιά στην εικόνα μας.

Κατανοούμε πως το show εξυπηρετεί ψυχαγωγικούς σκοπούς, αλλά πιστεύουμε ότι ο συσχετισμός αυτός αντιτίθεται στην νοοτροπία της μάρκας μας και ενδέχεται να δυσαρεστήσει πολλούς από τους φαν μας.

Για αυτό το λόγο προσφέραμε ένα σημαντικό ποσό στον Mike “The Situation” Sorrentino και τους παραγωγούς του show του MTV “Jersey Shore” προκειμένου ο παίκτης να φορέσει ρούχα διαφορετικής μάρκας.

Αυξήσαμε κιόλας το ποσό της προσφοράς μας προκειμένου να ισχύσει αυτό και για τα  υπόλοιπα μέλη του καστ και περιμένουμε μία άμεση ανταπόκριση” έγραψε η εταιρεία στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα.

Φαίνεται πως ο Mike έχει  “a Situation”…όπως είναι και το παρατσούκλι του.

Δείτε τον σε εμφανίσεις του με ρούχα της εν λόγω εταιρείας:

 

 

 

zappit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.