Η Κοιλάδα των Σερρών – Το στολίδι της πόλης! Φωτογραφίες και βίντεο



serres_koilada978y69kΤο kozaniLife βρέθηκε στην πόλη των Σερρών και σας παρουσιάζει την Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Η Κοιλάδα βρίσκεται 2 χλμ από το κέντρο της πόλης, στο δρόμο που οδηγεί στην Ακρόπολη των Σερρών, έχει έκταση 110 στρεμμάτων και είναι η πιο οργανωμένη από τους χώρους αναψυχής του Δήμου. Αποτελεί το ωραιότερο πάρκο των Σερρών και ταυτόχρονα χώρο άθλησης και διασκέδασης.

Η διασκέδαση των Σερρών τους καλοκαιρινούς μήνες μεταφέρεται στην Κοιλάδα. Τα πολυάριθμα καλοκαιρινά καφέ-μπαρ προσφέρουν αξέχαστες στιγμές πραγματικής απόλαυσης στους επισκέπτες.

Τα μονοπάτια στην καταπράσινη φύση που ανάμεσά τους κυλούν χείμαρροι και ρυάκια αποτελούν πόλο έλξης για περιπατητές, ποδηλάτες και επισκέπτες που αποζητούν να αποδράσουν από το βουητό της πόλης και να θαυμάσουν την ομορφιά της φύσης.

Τέλος εκεί βρίσκονται το κλειστό κολυμβητήριο, το κλειστό γυμναστήριο, ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, τέννις, βόλλεϋ και ποδοσφαίρου.

Η Κοιλάδα των Σερρών είναι το στολίδι της πόλης και αληθινός πνεύμονας για την περιοχή – πραγματικά αξίζει κάποιος να την επισκεφτεί!

Απολαύστε την!

 

{gallery}koilada{/gallery}

 

 

 

 

serres_panoramiki3453

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.