Boύλιαξε από κόσμο το Νεστόριο Καστοριάς από την πρώτη ημέρα του 33oυ River Party (Φωτογραφίες)



riverparty4-8-11To μυστικό το πήρε το ποτάμι για μία ακόμα χρονιά και χιλιάδες κόσμος κατέκλυσε το Νεστόριο ήδη από την πρώτη μερα του 33ου River Party!!

Πρώτο άνοιξε το Youth Stage – το νέο stage που εγκαινίασε το φεστιβάλ φέτος, με ονόματα που κέρδισαν την συμμετοχή τους μέσω διαγωνισμού στην σελίδα του River Party στο Facebook.Nεανικές μπάντες, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό έδωσαν το “παρών” και καλωσόρισαν τον κόσμο που είχε ήδη κατασκηνώσει από το πρωί.

Το συγκρότημα που ζέστανε όμως την ατμόσφαιρα και έδωσε το ρυθμό ήταν οι Pennny & The Swingin’ Cats με τραγούδια που μας ταξίδεψαν ανάμεσα στις δεκαετίες και με κύριο ηχόχρωμα το swing. Έπαιξαν, χόρεψαν, τραγούδησαν και παρουσίασαν και δικά τους ολόφρεσκα τραγούδια ξεσηκώνοντας όλο το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στο Green Stage.

 

Tην Κεντρική Σκηνή εγκαινίασε ο μοναδικός Shantel, με τα βαλκανικά beats και το αστείρευτο κέφι του. Και έτσι ξεκίνησε το πάρτυ! Βαλκανικές μελωδίες, βουλγάρικα παραδοσιακά τραγούδια, ελληνικά λαϊκά με techno & disco beat δημιούργησαν μία ξέφρενη ατμόσφαιρα και συγκέντρωσαν όλους τους θαμώνες του φεστιβάλ μπροστά στην σκηνή και γύρω από το ποτάμι, στο μαγικό φυσικό σκηνικό του Αλιάκμονα.

Την σκυτάλη πήραν οι δικοί μας Locomondo και απογείωσαν το κέφι. Με τις μουσικές τους, τους reggae, ska και latin ρυθμούς τους, την αμεσότητα και την επικοινωνία τους με το κοινό, συντόνισαν όλον τον κόσμο του φεστιβάλ σε μία συναυλία που συμμετείχαν όλοι μαζί, τραγουδούσαν και χόρευαν ασταμάτητα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies. Αλλαγή ύφους, ροκ μπαλάντες, εσωστρεφείς ιστορίες, ιδανικές για την αυλαία της πρώτης ημέρας. Το encore ήταν απαραίτητο και κράτησε περισσότερο από μισή ώρα ενώ ο Παύλος Παυλίδης δεν παρέλειψε και τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του, τα οποία παρουσίασε σε διαφορετικές διασκευές, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αμέσως μετά ο κόσμος μεταφέρθηκε στο dance stage και αφέθηκε στις μουσικές επιλογές του Αssot Manoukian μέχρι το ξημέρωμα!

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τους: Λεωνίδα Μπαλάφα, Γιάννη Χαρούλη, Ψαραντώνη, Γιάννη Αγγελάκα 3 και Vlastur.

Λίγα λόγια για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ:

Ήδη από την πρώτη μερα του φεστιβάλ υπολογίζεται ότι η προσέλευση του κόσμου είναι 5πλάσια από την περσινή. Τα πενταήμερα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί ενώ τα μονοήμερα που επιτρέπουν στους κατοίκους των γύρω περιοχών να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες γίνονται ανάρπαστα. Όλα συνηγορούν στο ότι αυτό το φεστιβάλ θα είναι το πιο επιτυχημένο από κάθε άλλη χρονιά. Γιατί το River Party δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μία ευκαιρία να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας.

Φωτογραφίες:  Λουκάς Ζιάρας

findkastoria.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.