Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί!Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έβγαλε 13 ψήφους υπέρ της αναστολής και έξι κατά, ενώ στην επαρχία οι οδηγοί φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, οι κινητοποιήσεις αναστέλλονται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, δίνοντας έτσι το το χρονικό περιθώριο στον υπουργό Μεταφορών, κ. Γιάννη Ραγκούση, να επανέλθει με νέες προτάσεις που θα θεμελιώνουν τα δικαιώματά τους.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η συμπαράσταση των πολιτικών κομμάτων και η πρόταση του πρωθυπουργού για διάλογο.

Ωστόσο, ένταση και γκρίνια επικρατεί κάτω από τα γραφεία της ομοσπονδίας στην Πειραιώς, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι οι αυτοκινητιστές, καθώς μία μερίδα προέδρων των σωματείων διαφωνεί με την απόφαση για λήξη της απεργίας, θεωρώντας ότι δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

newsbeast

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.