Ξεσηκώνονται για το Μποδοσάκειο οι φορείς της Εορδαϊας



mpodosakeioΑγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας αρχίζουν ο Δήμος και οι φορείς της Εορδαίας, με τον χρόνο και την ένταση τους, να καθορίζονται από την στάση του Υπουργείου Υγείας.

Τόσο η επιτροπή διαβούλευσης πολιτών όσο και το δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση τους αποφάσισαν κάθοδο αντιπροσωπείας από τους βουλευτές της Π.Ε Κοζάνης, την Δήμαρχο και  τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας  στο Υπουργείο Υγείας, αξιώνοντας από τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο να μην απαξιωθεί το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα των επαφών δεν είναι θετικό, τότε την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσουν οι κινητοποιήσεις με πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής στην κεντρική πλατεία κι αμέσως μετά θα ακολουθήσουν αποκλεισμοί οδών σε νευραλγικά σημεία και του εθνικού οδικού δικτύου.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.