Δήμος Βοΐου: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κωλυσιεργεί μεγάλα αναπτυξιακά έργα



dimos_voioi_kozanis_xartisΗ σημερινή κατάληψη των γραφείων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, από μέλη του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Eργων Δυτικής Μακεδονίας είχε ως αποτέλεσμα την ΑΝΑΒΟΛΗ της δημοπρασίας για το έργο «Βιολογικός καθαρισμός Νεάπολης».

Ένα έργο σημαντικό για την περιοχή που τόσο η σημερινή όσο και η προηγούμενη δημοτική αρχή προσπάθησαν να προωθήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για αυτό το γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της δημοπρασίας κάτι που απλά σημαίνει ότι το έργο θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίζει την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του κράτους, κωλυσιεργώντας παράλληλα τις διαδικασίες για αναπτυξιακά έργα που τόσο ανάγκη έχουν οι συμπολίτες μας. Δεν υπάρχει χρόνος για πέταμα, δεν υπάρχουν έργα που μπορούν να περιμένουν, δεν υπάρχουν πόροι και μελέτες που μπορούν να «αραχνιάζουν» στις υπηρεσίες ενός ούτως ή άλλως δυσλειτουργικό κράτους.

Καταδικάζουμε τη σημερινή ενέργεια του Συλλόγου Εργοληπτών και τους καλούμε να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει η αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες που έχουν ανάγκη από μικρά και μεγάλα αναπτυξιακά έργα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.