Οι Τούρκοι αναβάλουν το πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσουν τα στημένα!



Την ώρα που στην Ελλάδα η υπόθεση των στημένων αγώνων φαίνεται να “παγώνει”, οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στο δικό τους θέμα και γι’ αυτό τα πρωταθλήματα της πρώτης και της δεύτερης Εθνικής θα ξεκινήσουν ένα μήνα αργότερα.

Χωρίς να λογαριάσουν την προετοιμασία των ομάδων, χωρίς να τους απασχολεί αν θα είναι έτοιμοι οι σύλλογοι τους για τα ματς της Ευρώπης, οι Τούρκοι έδειξαν με τον πλέον παραστατικό τρόπο ότι θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος και να καθαρίσουν το κύκλωμα που έστηνε αγώνες στη γειτονική χώρα.

Ο πρόεδρος της Τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου συναντήθηκε με τον εισαγγελέα που έχει αναλάβει την υπόθεση των 19 στημένων αγώνων της πρώτης εθνικής του Τουρκικού πρωταθλήματος και εν συνεχεία ανακοίνωσε ότι η τουρκική Super League, θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας μια ημέρα αργότερα. Το τουρκικό πρωτάθλημα ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις αρχές Αυγούστου.

Ο πρόεδρος της Φενέρ μαζί με άλλα 29 άτομα βρίσκονται στη φυλακή και είναι ξεκάθαρο ότι οι Τούρκοι έχουν πρόθεση να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, ώστε να μην υπάρχουν σκιές πάνω από το πρωτάθλημα τους.

newsit

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.