Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης για τις εκπτώσεις…



agora_kozanis_nixta_m.aleksandrouΟι καταναλωτές όπως αναγράφεται σε σχετικό άρθρο απαιτούν πραγματικές εκπώσεις και πολύ καλά κάνουν. Οι συνάδελφοι έμποροι βέβαια από την άλλη πλευρά, πάντα τέτοιες εκπτώσεις κάνουν και πάντα τέτοιες θα κάνουν διότι η επαφή με τον πελάτη είναι προσωπική, καθημερινή και τα προιόντα υπήρχαν με αναγραφόμενες τιμές και πριν τις εκπτώσεις και οποιαδήποτε νοθεία βλάπτει πρώτα το ίδιο το κατάστημα.

Θεωρούμε πραγματικά πολύ άστοχο και κακό τον χαρακτηρισμό “αλαλούμ” που ειπώθηκε από ανθρώπους του ΚΕΠΚΑ πράγμα ανεπίτρεπο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο κάθε έμπορος δίνει έναν αγώνα για να κρατηθεί και να βγάλει τον επόμενο μήνα. Κάθε τέλος του μήνα ο κάθε έμπορος επιλέγει ποιά υποχρέωση θα πληρώσει, όχι γιατί δεν έχει αλλά γιατί δεν μπορεί. Oλοι περπατάμε στα πεζοδρόμια και μετράμε κλειστά μαγαζιά. Δεν δεχόμαστε λοιπόν μέσα σε ένα τέτοιο αρνητικό κλίμα, τέτοια είδους χτυπήματα “κάτω από τη μέση”, τα οποία δημιουργούν ερωτηματικά στους καταναλωτές.

Ως Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης ζητούμε την στήριξη του ΚΕΠΚΑ και την προτροπή των μελών του να στηρίζουν την τοπική αγορά για να μην είμαστε σε λίγο καιρό όλοι μαζί θεατές ενός νέου κύματος μετανάστευσης αυτό των παιδιών μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.