Βίντεο – Ντοκουμέντο: Πασίγνωστοι Έλληνες και ξένοι πολιτικοί στο Βατοπαίδι!



0a632gvivioΈνα συλλεκτικό βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες,για να συνειδητοποιήσουν επιτέλους το μέγεθος της απάτης που έπεσαν θύματα στην περίπτωση του “σκανδάλου” Βατοπαιδίου.

Στις εικόνες που προέρχονται από το αρχείο της Μονής Βατοπαιδίου και προέβαλε αρχικά το www.pemptousia.com με το ντοκιμαντέρ “Βατοπαίδι:Μύθοι και Αλήθειες”,βλέπουμε να γίνεται κυριολεκτικά παρέλαση πασίγνωστων πολιτικών,Ελλήνων και ξέ νων,στην ιστορική Αγιορείτικη Μονή!
Η “πέτρα του σκανδάλου”,ο Ηγούμενος Εφραίμ, έχει συναντήσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο,τον Κωστή Στεφανόπουλο,τον

Κώστα Λαλιώτη,τον Πέτρο Ευθυμίου,τον Φίλιππο Πετσάλνικο,τον Κώστα Καραμανλή,τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Φυσικά,υπάρχουν και άλλοι πολλοί οι οποίοι δεν αναφέρονται:Η ουσία είναι πως,ιδιαίτερα τα στελέχη του Πασοκ που σκυλοβρίζουν το Βατοπαίδι,όχι μόνο πήγαιναν εκεί,αλλά έδιναν μεγαλόστομες υποσχέσεις για “βοήθεια” και “αλληλεγγυή”!

Από κοντά και ο Καραμανλής,που δήλωνε πως “θα είμαστε κοντά σας”,για να αρνηθεί αργότερα την έστω στοιχειώδη υποστήριξη της Μονής,όταν άρχισε η λάσπη εναντίον της (και εναντίον του)!
Ο δε Καρατζαφέρης,που ζήταγε “τον εγκλεισμό των Εφραίμ,Αρσενίου από τα κελιά της Μονής στα κελιά της φυλακής” και μίλαγε για “Βαλτοπέδι” και “Μεσιτοπέδι”,βγάζει λογύδριο μπροστά σε εκείνους που έβριζε μέχρι πρόσφατα!

Αυτοί είναι οι πολιτικοί της Ελλάδας:Ψεύτες,υποκριτές,συκοφάντες και δειλοί.Και το βίντεο αυτό,είναι μια πρώτης τάξεως απόδειξη των παραπάνω!

Επίσης,βλέπουμε ξένους ηγέτες όπως ο Τζορτζ Μπους,ο Βλάντιμιρ Πούτιν,ο Ντιμίτρι Μεντβέντεφ,ο Βίκτορ Γιανούκοβιτς,ο πρίγκηπας Κάρολος και άλλοι,να πηγαίνουν στο Βατοπαίδι!

Τα πλάνα αυτά,αφιερώνονται και στα χαμερπή παπαγαλάκια των Μμε,που ελεεινολογούν και καθυβρίζουν τη συγκεκριμένη Μονή εδώ και 3 χρόνια (!!!),καλυπτόμενοι πίσω από την ανοχή και τη μακροθυμία των μοναχών.

Ενή ήξεραν πως εκείνη είναι πόλος έλξης για πολλούς επισκέπτες και μάλιστα πολιτικούς,εκείνοι επέμεναν να δώσουν χροιά σκανδάλου,προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα!

Η απάντησή μας είναι αυτό το βίντεο,που βέβαια δεν θα τολμήσουν να προβάλουν στα κανάλια τους,για να μην χαλάσει η…σούπα του “σκανδάλου” Βατοπαιδίου,που ζεσταίνουν και ξαναζεσταίνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα,ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις και τις εντολές των αφεντικών τους.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ.

Πηγή:ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.